04.04.2018 – hulshorst – 5 km

Gisteren hebben we gelopen en vandaag vertrekken we ook voor een rondje. Maar ik kom dus echt totaal niet op gang. Ik wandel een heel stuk en eigenlijk is het hele stuk meer wandelen dan iets anders. Ik wandel wel fors door zodat het nog ergens op lijkt. Woef is ook een beetje sloom en samen hobbelen we door het bos aan de overkant. Ik neem het pad langs het spoor en maak een kiekje van woefje op de boomstronk.

klik voor groot

Even verderop denk ik een pad te nemen maar dat komt nergens uit en samen kruipen we door de bossages terug naar het pad dat we normaal ook nemen. In de verte zie ik een groepje van 3 mannen die ik eerder al zag hardlopen. Zij wel. Het is veel warmer dan ik dacht en mijn winterbroek kan nu echt d kast wel in. Van de 3 mannen heeft er ook nog eentje een lange broek aan. De rest loopt al in het kort. Zou wafje het ook warm hebben misschien? Hoe het ook zij, ik ban na 5 km weer terug bij huis. Nou ja, woef moest toch uit zullen we maar zeggen. Op naar de volgende ronde maar weer.

gegevens:

* 5 km
* 15 graden

april 42 km – 2018 totaal 635 km