10.12.2017 – hitland – 11 km

Vandaag schijnt het te gaan sneeuwen. Ik ben gisteren in de avond alsnog van Hulshorst naar huis gereden om de sneeuw voor te zijn. S. is daar gebleven en gaat vandaag kasten in elkaar zetten die hij gisteren nog bij Ikea kocht. Omdat het vandaag echt bar en boos schijnt te worden hebben we voor deze optie gekozen. Ik moet immers inpakken en opruimen en we willen ook graa de kasten daar hebben zodat we spullen kunnen inruimen als we ze overgebracht hebben.

Als we op pad gaan, regent het alleen. Van sneeuw is nog geen sprake. Voor de zekerheid heb ik woef wel een oud regenjasje aangetrokken omdat het een beetje ijsregen is en dus koud is op haar rug. Ze vindt het allemaal prima en ik ook. Het lopen gaat lekker en we maken een mooi rondje samen.

Ik ben benieuwd of S. een beetje voortgang boekt met de kasten. Zou leuk zijn want dat is weer een stapje voorwaarts. Aan het einde van de run gaat de ijsregen langzaam over in sneeuw. Verdomd het gaat echt sneeuwen en tot mijn verrassing blijft het uiteindelijk nog een beetje liggen ook. Als ik over de dijk loop, komt een andere loper me tegemoet. ‘Klasse’ zegt hij en steekt zijn duim op. Wat zou hij bedoelen? Ik loop met elk weertype en dit is niks bijzonders. Maar het is wel leuk. Ik doe de cool down op het parkje achter het huis en inmiddels sneeuwt het echt. Zal mij benieuwen of de code oranje echt iets gaat voorstellen vandaag!

update: het heeft die hele dag keihard gesneeuwd. Er was nauwelijks te lopen en het was ook erg lastig. De rest van de dagen lag er teveel sneeuw en later teveel ijs om safe overheen te kunnen lopen. In HH was het echt prachtig zag ik op de foto’s van S. Ook bij ons was het mooi.

gegevens:

* 11 km
* 2 graden

december 55 km – 2017 totaal 2.615 km