19.12.2017 – hitland – 13 km

Vandaag ga ik S. eerst wegbrengen naar het station. Vanavond komt hij dan met de trein naar HH waar ik met de auto heen ga rijden. Mijn auto staat immers nog in HH na het enkel debacle van zaterdag. Maar als we in de auto zitten, lijkt het ineens niet meer zo handig om het op deze manier te doen. Woef zit al achterin en ik ben omgekleed voor een run omdat ik op de terugweg wilde gaan lopen meteen. We besluiten dat S. zelf met de auto naar de trein gaat rijden en vanavond terug komt. Daarna vertrekken we dan samen weer naar HH. Ik moet ook alle spullen vast inpakken omdat we morgen – als het goed is – met vakantie gaan. Wat een gedoe.

Omdat ik vroeg ben, vertrek ik meteen voor mijn rondje. Het is zelfs nog donker zo voor 8 uur! Maar mooi is het wel met de zonsopkomst. Ik ben alweer vanaf de ‘s Gravenweg terug in het gebied als ik de mooie oranje lucht zie. Ik loop vanaf daar een lusje nog linksaf en weer terug via de dijk.

klik voor groot

Na een kleine 13 km staan we weer voor de deur. Lang genoeg voor nu want ik moet nog wat doen. Eigenlijk ben ik best moe merk ik. Het slapen op mijn luchtbedje in Capelle werkt ook al niet zo mee geloof ik….. Op naar de volgende ronde en rustiger tijden! Als het goed is, loop ik over een paar dagen lekker in Schotland.

gegevens:

* 13 km
* 3 graden

december 80 km – 2017 totaal 2.640 km