17.01.2018 – veluwe – 6 km

Vandaag mijn eerste rondje weer hier sinds tijden. Inmiddels woon ik hier nu echt. Afgelopen maandag was de overdracht dus nu is het lopen op Hitland echt voorbij. Gisteren kon ik niet meer op pad vanwege monteurs maar vandaag ga ik – ongeacht het weer – op pad. Ik wil eigenlijk niet zo heel ver. Ik wil even lopen, misschien de sauna proberen, haar wassen en uitpakken.

Klik voor groot

We gaan dus eerst van start in het bos aan de overkant. Daar mag ze lekker los en ik ken het nog steeds niet goed. Eerst een rechte lijn naar de ene kant en weer terug. Daarna hobbelen we door het gebiedje waarbij ik veel wandelaars met hun hondje tegen kom. Ook een lieve pup met leuke baasjes. Daar maak ik even kennis mee en woef speelt met de pup.

Klik voor groot

Na ruim 6 km sta ik alweer voor de deur. Genoeg voor vandaag!

gegevens:

* 6 km
* 4 graden

januari 33 km – 2018 totaal 33 km