25.05.2017 – hitland – 13 km

Gisteren heb ik niet meer gelopen vanwege het examen maar vandaag ga ik dan alsnog op pad voor een rondje. Wafje gaat niet mee omdat het warm is en omdat ze nog steeds loops is. Ik ga vroeg op pad en stap ik de auto. Als ik de auto start, hoor ik een keihard geluid en kan ik niet meer sturen. Dat is vreemd want dat gebeurde gisteren ook eenmalig en daarna niet meer. Maar nu helpt opnieuw starten ook niet en klinkt het echt allemaal niet goed. Ik doe de auto weer uit en S. komt ook kijken en luisteren. We openen de motorkap en zien allerlei rubber rommel. Vandaar de brandlucht gisteren. Dit komt wel erg slecht uit want morgen gaan we op reis als het goed is en vandaag is alles dicht vanwege Hemelvaartsdag. Balen. Uiteindelijk vertrek ik samen met S. alsnog voor een rondje. Ik vertrek vanaf huis en onderweg praten we wat over wat we nu moeten doen.

Het lopen gaat verder prima. Ik loop heel makkelijk maar vanwege de HM van aankomende zondag doe ik rustig aan en loop ik alleen 1000-tjes om niet al mijn kruit te verschieten nu. Na een kleine 13 km staan we weer voor de deur. Nu eerst het auto probleem oplossen en bedenken hoe we morgen nu alsnog met vakantie kunnen gaan.

gegevens:

* 13 km
* 19 graden

mei 173 km – 2017 totaal 1.377 km