28.02.2017 – hitland – 13,5 km

Gisteren heb ik niet gelopen maar vandaag vertrek ik direct voor het eerste rondje met woef voor mijn loopje. Het waait en het regent als we vertrekken. Daarom koos ik vandaag voor een lange mouwen shirt met hoodie ook al trok ik uiteindelijk de hoody niet over mijn hoofd maar had ik een petje op. Woef had haar CC aan en dat vond ik best fijn voor haar met die ijskoude wind en die regen. Het kan me niet schelen wat mensen zeggen of denken, maar ze is zo comfortabel na en tijdens zo’n natte run!

klik voor groot

Ik loop wat heen en weer door het gebied en luister of ik al vogeltjes hoor. Dat is nog niet zo maar er zitten wel veel zilverreigers in de weilanden. Dat is ook fraai om te zien! Doordat het zulk ontzettend slecht weer is, is er eigenlijk geen kip in het gebied en we kunnen dus heerlijk lopen zonder ergens rekening mee te hoeven houden.

Na 13,5 km staan we weer bij de auto. Dat is voor nu wel even genoeg. Vanmiddag gaan we de nieuwe fiets van S. ophalen en dan ga ik naar huis fietsen. Ben benieuwd hoe dat ding rijdt!

gegevens:

* 13,5 km
* 6 graden

februari 244 km – 2017 totaal 580 km