01.02.2017 – hitland – 18 km

Vandaag wederom een rondje zonder wafje. Het gaat overigens prima en ik denk dat ze einde van de week weer gewoon mee kan lopen. Ik ben gisteren weer behandeld voor mijn rug dus ik ben benieuwd hoe het lopen gaat. Gisteren voelde alles ook weer goed. Ik doe een uitgebreide warming up en start daarna mijn rondje. Ik heb werkelijk nog geen idee wat ik zal gaan lopen. Het weer is eigenlijk prima hoewel het winderig en fris is en het lopen gaat ook goed. Ik loop 2000-tjes op hoge cadans en probeer kleine lichte stapjes te nemen. Alles voelt goed dus ik hobbel rustig verder. Ik slinger door het gebied en loop over de dijk en de ‘s Gravenweg. Zo zonder woefje is dat een prima rondje en het gaat nog lekker vlot ook. Verder geen bijzonderheden en na 18 km sta ik weer bij de auto. Dat lijkt me wel even genoeg voor vandaag.

gegevens:

* 18 km
* 4 graden

februari 18 km – 2017 totaal 354 km