Berlijn halve marathon – 01.04.2012

Berlijn halve marathon – 01.04.2012

In het kader van ‘hollend de wereld zien’, schreef ik me nu ook in voor de halve marathon van Berlijn. Ook deze route gaat – net als de hele marathon – langs de bezienswaardigheden van Berlijn, dus het leek een mooie mogelijkheid om eens wat van de stad te zien.

Eerder ging ik al naar Nottingham voor de eerste halve marathon en schreef ik me al in voor Edinburgh die eind mei 2012 zal plaatsvinden. Of ik Nottingham volgend jaar nog een keer doe (en combineer met een fijne vakantie zoals dit jaar) weet ik nog niet zeker, maar dat er nog een halve gelopen wordt in september weet ik zeker. Welke dat zal zijn, is nog niet duidelijk op dit moment. En natuurlijk hoop ik dan weer de Berenloop weer te doen op 4 november als ik tenminste tijdig achter de computer ga zitten om dat te regelen. Dat zal dan HM 6 alweer worden als alles gaat zoals gepland. Maar dat weet je nooit, en al helemaal niet in mijn geval. Maar zonder geluk vaart niemand wel, en ik hoop gewoon dat het allemaal zo lekker door blijft rommelen zoals het nu gaat.