18.10.2016 – hitland – 16 km

Vandaag weer op pad voor een rondje. Gisteren ben ik van Den Haag terug naar huis gefietst (40 km) en daarna had ik weinig zin meer om te gaan lopen. Rustdag tussendoor na de run van zondag in Amsterdam is ook niet verkeerd. Maar vanmorgen dus weer op stap met woefje. Het was gelukkig nog heerlijk weer hoewel er voor vandaag en morgen veel regen voorspeld wordt. De temperatuur is goed, maar ik heb toch mijn lange broek aangetrokken. Dat zit ook prima. Ik doe de warming up richting Hitland en als ik daar ben, gaan we op pad voor de run.

klik voor groot

Ik geniet van alle vogels en het mooie licht. Langzamerhand wordt de lucht wat dreigender maar het is nog steeds mooi. Ik loop naar het leefgoed en sla daarna rechtsaf naar het oude deel. Even bij de kalfjes kijken die er nog steeds staan en daarna naar het einde van het pad.

klik voor groot

Ik ga maar niet meer offroad want ik heb nog een afspraak met een vriendin vandaag en ik moet nog wat klusjes doen in huis. Jammer maar zo is het ook wel goed want ik moet ook nog helemaal terug. Na 16 km staan we weer voor de deur. Prima run voor vandaag en tevreden over de mooie lage hartslag.

gegevens:

* 16 km
* 12 graden

oktober 171 km – 2016 totaal 3.275 km