14.10.2016 – hitland – 10 km

Vanmorgen heb ik met S. weer een rondje op de racefiets gereden om te proberen hoe dat nu gaat bij hem. Gelukkig een stuk beter dan de vorige keer, want nu is het zadel een stukje naar voren gezet en dat rijdt beter. Als het morgen droog is, proberen we nog een stukje en misschien kunnen we dan langzaam opbouwen naar langere afstanden. Ik vond het in ieder geval weer heel leuk om te doen!

Vanmiddag toch nog even op pad voor een heel rustig en kort rondje met wafje. Zij vond het allemaal wel prima en ik ook. Eigenlijk toch jammer dat ik nu vanwege de run op zondag korter moet doen dan ik eigenlijk zou willen. Het is prachtig weer en een mooie kans om lekker te lopen! Zucht. Nou ja, misschien volgende week ook nog een paar mooie dagen en dan kan ik weer ‘los’. Met een hartslag van 117 gemiddeld (max 125) ben ik dik tevreden voor vandaag.

Voor nu dus kort en goed en na bijna 10 km staan we weer bij de auto.

gegevens:

* 10 km
* 13 graden

oktober 147 km – 2016 totaal 3.251 km