07.08.2011 – alternatieve training – 105 km fietsen

Vandaag met M. van het CnR forum een rondje gefietst vanaf Vinkeveen (TTC de Merel). Ik fietste een tijdje geleden al een rondje via deze fietsclub en dat was wel bevallen. Deze keer was het iets lastiger uitgepijld, omdat deels de knooppuntborden, deels de eigen pijlen gevolgd moesten worden. Maar nadat we eerst verkeerd waren gereden en alvast 40 km te vroeg bij de stempelpost aankwamen (en dus terug moesten natuurlijk), deden we steeds beter en misten we minder bordjes. Helaas stond vooral op het laatste stuk de wind op delen van de route pal tegen, en dat valt niet mee in die open gebieden. Maar we hebben enorm geluk gehad met het weer, op een paar spatjes regen na, scheen het zonnetje en was het droog. We hebben bij de controlepost en aan het einde van de rit lekker in het zonnetje wat gegeten en gedronken. Op naar de volgende rit! Helaas geen enkele foto en ook geen route via Sportstracker, omdat mijn gloednieuwe telefoon al voor de pauze ineens uit ging vanwege een lege batterij. Moet daar dus nog even naar kijken.

Gegevens:

* totale afstand 105 km
* temp 17 C
* gem 23,2 km/uur

rondje in google earth openen