Apple I-pod Nano

**Apple I-pod Nano**

Gisteren vlak voor de Meidenloop lag er ineens een vierkant doosje op de stoel. Ik zag het eerst niet eens, maar al snel was ik aan het uitpakken! Wat het was?

Het was de nieuwe Apple Ipod Nano. Een piepklein, plat vierkant dingetje met een fantastisch mooi lcd-scherm en een clip om het geval aan kleding te bevestigen. Heel erg makkelijk. Ik loop wel eens met een audioboek tijdens de duurlopen, of met muziek met een bepaalde snelheid als ik aan het trainen ben. Natuurlijk begon ik het hardlopen met Evy Start2Run op mijn mp3-spelertje. Toen nog een grote Zen (creative), later gevolgd door een Philips Go Gear uit de uitverkoop. Maar met de komst van de compressiebroeken past er niets meer in mijn broek en werd het een beetje problematisch om muziek mee te nemen.

Vandaar dat ik aan het kijken was naar een spelertje op een clip en stuitten we – bij toeval – op de nieuwe Apple. Ik was stiekum al aan het rekenen geslagen of ik zelf zo’n dingetje zou willen/kunnen kopen en groot was dus de verrassing toen ik ineens het doosje kreeg gisteren.

Meteen kunnen uitproberen tijdens de Meidenloop dus! Heerlijk licht, had het geval gewoon aan mijn BH geklikt en je zag niets (zo dun!). Ook deze keer voor het eerst geen trekkend draadje meer van de koptelefoon. Dank je wel S.!