26.03.2016 – blaricum – 9 km

26.03.2016 – blaricum – 9 km

Vandaag het eerste rondje in Nederland weer! Het is allemaal meteen een beetje vol met allerlei activiteiten en dingen die ik samen met S. ga doen maar het lukt toch om een kort rondje in Blaricum te lopen. Het is immers prachtig weer dus even buiten is ook wel fijn. Blaricum is bovendien een mooie omgeving en ook leuk voor woef. Ik denk het wel aardig te kennen daar in het gebied rond de Tafelberg maar dat blijkt dus niet zo te zijn. Eerst maar eens de doggyride klaarmaken. Die gaat voor de zekerheid mee omdat ik geen idee heb hoe fit woefje nou is.

Daarna gaan we op pad en nemen de route die we vroeger wel eens wandelden. Wandelend is alles alleen veel verder weg dan hardlopend dus al snel zijn we het gebied uit en moeten we wat improviseren met wat slingerwerk. Eigenlijk wil ik waf lekker los laten lopen en daarom kiezen we dus niet voor de heide. Ik moet enkele keren op de kaart kijken omdat ik geen idee heb waar ik eigenlijk ben. Zo komen we ineens bij een tennisbaan uit waar ik het bestaan niet van wist en waarvan ik nou nog niet weet waar het eigenlijk ligt.

Maar al slingerend en rommelend komen we toch wel ergens en uiteindelijk lopen we weer richting de parkeerplaats waar we vertrokken. Dan besluiten we nog even de heide over te gaan met woef aan de riem. Dat is ook lichter, want het wordt al aardig schemerig omdat we zo laat vertrokken. De heide ken ik toch zeker wel? Even doorsteken en dan linksaf richting de weg, dan kunnen we over het fietspad terug of eventueel nog even offroad aan de andere kant van de weg.

klik voor groot

Maar er klopt helemaal niets van mijn idee en vol verbazing komen we op een fietspad met grazende koeien. Inmiddels is het best donker en moet het lampje van de fiets er ook aan te pas komen. Wat een oen ben ik zeg. Ik heb het fietspad op de kaart aangezien als de weg die ik in mijn hoofd had. Gelukkig is het fietspad prima en schieten we lekker op en lopen zo rechtstreeks naar de parkeerplaats. Geen man overboord maar wel dom.

Na 9 km staan we weer bij de auto. Op naar de volgende run maar weer.

gegevens:

* 9 km
* 13 graden

maart 339 km – 2016 totaal 1.116 km

2 gedachten over “26.03.2016 – blaricum – 9 km

  1. Margriet

    Ai, je hebt heel wat verslagjes nog te schrijven. Ik lees dat je weer in Nederland bent. Zal wel weer wennen zijn.

Reacties plaatsen niet mogelijk.