14.04.2015 – preuswald – 11 km

Over het rondje vandaag kan ik kort zijn. In een woord ‘ruk’. Het was hartstikke warm ineens en ik was ontzettend sloom van de lunch en van het zonnen. Ik startte in het bos, moest meteen heuvelop, daarna even lekker heuvelafwaarts om vervolgens in de volle zon weer te gaan klimmen. Nou nee dus.

klik voor groot

Ik kwam wandelend boven. Ik ben ook wel erg voorzichtig nog met de kuit, dat moet ik toegeven en inmiddels had ik ook best vermoeide benen. Dus die klim maar even niet. Maar in mijn warme (winter)broek kreeg ik het ook steeds warmer en warmer en ik besloot maar even te wandelen tot ik weer in het bos was en daar een paar rondjes rond de mast te lopen. Ik wilde namelijk eigenlijk gewoon even serieus lopen en dat kon ik hier echt even niet voor elkaar krijgen.

Toen ik bij de mast kwam, heb ik daar twee serieuze rondjes gelopen en dat was wel lekker. Maar het was veel te warm voor een echte lekkere run. Morgen of overmorgen wil ik weer naar het drielanden punt en de lourdes grot maar dan vertrek ik gewoon heel vroeg. Lekker zonder eten in mijn buik en lekker in de koelte van het bos.

Ik zag wel dat inmiddels de knooppunt routes klaar zijn en dat de bordjes er staan. Dat lijkt leuk voor de lange run die ik hier nog wil gaan doen. Misschien kan ik iets nieuws proberen!

klik voor groot

Op naar de volgende run dan maar!

gegevens:

* 11 km
* 21 graden – zonnig

april 120 km – 2015 totaal 1.177 km

Een gedachte over “14.04.2015 – preuswald – 11 km

Reacties plaatsen niet mogelijk.