27.11.2017 – veluwe – 10,5 km

Gisteren heb ik niet gelopen omdat we eigenlijk naar Capelle zouden gaan (wat we niet gedaan hebben overigens) maar vandaag vertrek ik wel voor een ronde. Ik ben niet zo laat als anders en nadat ik virtueel S. heb uitgezwaaid met de SMS ga ik dan maar uit bed en op pad met woefje. Het is een beetje lastig want gisteren konden we ineens niet meer naar de bijkeuken en de andere helft van het huis. Gelukkig liggen mijn schoenen in de garage en daar kunnen we van buitenaf bij. De riem lag gelukkig ook bij de voordeur en niet bij de deur die we normaal met woef nemen dus we kunnen wel op pad.

Via het Belvedere bos aan de overkant van de tuin loop ik naar de andere kant. Ik neem weer het gekke pad langs het spoor maar deze keer een ander pad dan de vorige keer. Het is wel oppassen geblazen met alle bladeren op het pad die de wortels bedekken. Daarna loop ik naar de zandverstuiving en daar maak ik snel een kiekje. Het is echt geen lekker weer!

klik voor groot

Ik loop vervolgens langs het hek richting de Klarenweg. Daar kom ik iemand tegen met twee herders en we praten even over het aanlijn beleid en zijn ervaringen daarmee. Daarna hobbelen we weer verder over het brede pad en nemen de eerste afslag weer naar rechts. Via het Willemsbos loop ik weer terug. Dat is echt prachtig en heel vredig ook. Helaas zie ik geen hertjes of andere dieren bij de open plek waar gevoederd wordt maar ik neem aan dat ik ooit wel iets ga zien hier, zeker als het wat kouder wordt.

klik voor groot

Na ruim 10 km staan we weer voor de deur. Fijn rondje. Op naar de volgende maar weer

gegevens:

* 10,5 km
* 4 graden

november 148 km – 2017 totaal 2.547 km