30.04.2017 – hitland – 11 km

Vandaag ga ik samen met S. op pad voor een rondje. Gisteren liep ik een kort rondje in de ochtend en zijn we daarna gaan fietsen rond Baarn. Voor de zekerheid nemen we de kar mee want ineens is het nog warm geworden ook vandaag. We zijn uit eten geweest en het lopen gaat dus aanvankelijk voor geen meter, zeker niet als ik ook nog eens bedenk dat ik wel wat snellere 1000-tjes kan gaan lopen. We lopen eerst over een stukje van het nieuwe pad en gaan daarna de dijk op. Dat betekent dus even duwen voor S. met woef in de kar. Mijn eerste 1000-tje start ik uiteindelijk op de dijk nadat we eerst rustig hebben gelopen. Maar dat gaat voor geen meter na het eten en na de eerste snelle 1000 mtr schakel ik dan maar terug naar een wat rustiger tempo.

klik voor groot


Dat lukt allemaal wat beter en we besluiten door te lopen naar de tweede opgang naar Hitland om weer terug te gaan naar het natuurgebied. Daar kan wafje ook weer even uit de kar natuurlijk.

klik voor groot


Uiteindelijk gaat het lopen steeds beter en makkelijker maar echt soepel gaat het allemaal niet. het lopen en het fietsen en daarnaast nog wat studeren (en dus veel zitten) begint toch zijn tol te eisen denk ik. Maar in beweging blijven moet ook dus lopen we maar gewoon rustig door.

klik voor groot

Woef doet het allemaal prima gelukkig en heeft ook geen problemen meer met haar pootje. Morgen wordt ze ‘gekeurd’ bij de dierenarts. Even hart en longen laten beluisteren om te zien of dat ook allemaal goed is bij mijn oude besje.

Na een kleine 11 km staan we weer bij de auto. Toch wat langer gelopen dan gepland maar uiteindelijk voelde alles wel OK. Morgen eerst even die test en dan maar kijken of ik nog ga lopen. In ieder geval toch 1.200 km gelopen in de eerste 4 maanden van dit jaar. Een heel stuk minder dan vorig jaar maar ik heb ook al uren op de fiets gezeten dit jaar en ik kan nu eenmaal geen twee dingen tegelijk.

gegevens:

* 11 km
* 18 graden

april 291 km – 2017 totaal 1.204 km

gegevens:

* 11 km
* 18 graden

april 291 km – 2017 totaal 1.204 km