14.03.2017 – hitland – 11 km

Gisteren heb ik in de ochtend zelf 15 km gelopen en in de middag een 5 km rondje met woef. Dat ging heel goed gelukkig en vandaag loopt ze ook prima. En hoewel ze heel graag mee wil, ga ik vandaag alleen op pad. Ik wil morgen met haar naar Garderen voor een langere run op zachte grond dus vandaag dan even niets om het niet meteen te gek te maken. Ze vindt het niet zo leuk dat ze niet mee mag maar ik vertrek toch.

Het is weer een prachtige ochtend met een heel matig licht briesje. Gelukkig is het nog stil als ik even voor 8 uur mijn rondje start. Dat vind ik altijd heerlijk! Ik kies vandaag voor snelle 400-tjes. Eens kijken hoe dat voelt en gaat. Na de eerste reeks van 6×400 (100) wandel ik een stukje. Mijn hartslag zakt meteen weer netjes terug naar onder de 100 en ik start de tweede reeks. Ik heb geen laps gemaakt voor de 400-tjes maar deze keer let ik wel op de start tijd en kijk of ik binnen de tijd mijn 400-tje loop. Dat blijkt voor alle laps ruimschoots te kloppen. Het is leuk om te doen en een goede training vast voor Edinburgh. Omdat ik nog een beetje ver van de auto ben, doe ik aan het einde nog een sneller lapje voor de lol en dat gaat ook prima.

Na ruim 11 kilometer sta ik weer bij de auto. Als ik thuis kom is woef door het dolle heen en maakt allerlei geluiden…. ze was duidelijk graag mee gegaan. Morgen dan op pad met haar! Vanmiddag even fietsen.

gegevens:

* 11 km
* 10 graden

maart 167 km – 2017 totaal 747 km