2017: schotland: spott (mei/juni)

Ook dit jaar zijn we weer in Spott. We komen laat aan vanwege een examen en ook nog vol stress omdat de auto het een dag voor vertrek ineens liet afweten. Ik ben moe en de HM van Edinburgh op de eerste dag mislukt dus jammerlijk, ook vanwege de warmte. Geen PR dus dit jaar maar misschien kan ik dat volgend jaar goed maken. We maken weer tweemaal een tweedaagse fietstocht waardoor het aantal kilometers lopen wederom wat minder is dan eerdere jaren. Maar de loopjes die ik doe zijn mooi. De eerste 2 weken loop ik veelal samen met S. de bekende routes van de John Muir Link en de John Muir route naar East Linton. Die zijn fraai en lekker vlak. Verder loop ik enkele keren rond de cottage zonder woefje en gebruik dat ook als tempo rondje. Dat gaat overigens prima.

Net als in 2016 is het de bedoeling dat ik de Berwickshire Coastal Route in zijn geheel ga lopen met bepakking maar dat durf ik niet aan. Het is ineens heel erg warm als ik wil starten en ik besluit de route in delen te knippen. Ik heb op die manier wel een doel (de hele route) maar het wordt niet te gek. Overigens doe je over een route van ruim 20 km op dit terrein ook al uren dus het is goed zo. Van de 50 km route maken we op deze manier wel 86 km maar het is ontzettend fraai en ik heb dus alsnog de hele route gedaan!

Onderstaand een overzicht van de loopjes die ik hier gedaan heb. Deels alleen, deels samen met S. op de fiets. Totaal liep ik 215 km hier en fietsten we 210 km.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>