ultra droom (2) – 1 maart 2014

ultra droom (2) – 1 maart 2014

Ik schreef al in april over de ultra. Niet alleen in april, de hele winter periode dat ik in de Uk was, dacht ik aan de ultra die in dat gebied gehouden zou gaan worden. In april waren de data nog niet bekend, maar nu inmiddels wel. De optie voor accommodatie was al genomen en hoewel ik wel erg lang ineens weg zou zijn, is de beslissing nu genomen en schreef ik me in (33 mile). Inmiddels zit de 45 km loop er alweer op waar ik in april over schreef, liep ik 3 weken geleden 35 km en gisteren 39 km en zal er over 6 weken (als alles goed gaat) nog tweemaal een 40-er gelopen zijn. Dat lijkt me alvast een mooie aanloop naar maart 2014.

Dit schreef ik in april:

Omdat ik in de wintermaanden in de UK loop, zou ik heel graag eens een loop in dat gebied gaan doen. En laat er nou net inderdaad een ultra georganiseerd worden rond Bamburgh Castle vanaf Alnwick langs Dunstanburgh castle waar ik ook altijd loop! Een geweldig gebied en ik ken de route op mijn duimpje, alleen loop ik het natuurlijk in delen en niet achter elkaar. Maar het is daar prachtig.

dunstanburgh castle (feb 2013):

bamburgh castle (feb 2013):