02.08.2016 – hitland – 15 km

**02.08.2016 – hitland – 15 km**

Vandaag ga ik op pad voor een training zonder woefje. De komende dagen moet ze al met me meelopen dus nu even rust is prima voor haar. Ik pak mijn rugzak en ga op pad. Het is ongeveer 16 graden en het miezert een beetje maar dat lijkt me nou heerlijk lopen eigenlijk. Vol goede moed ga ik op pad.

Eerst even de warming up en daarna begin ik. Ik loop een continu training vandaag omdat dat zonder woefje nu eenmaal wat makkelijker gaat. Het loopt vandaag allemaal heel gemakkelijk gelukkig. Prima training, ik ben tevreden over hoe het ging. Inmiddels weet ik dat een zware rugzak met water (waar ik overigens nu niets uit gedronken heb) echt uitmaakt qua tempo en ‘gevoel’. De volgende keer zonder rugzak zal alles dus weer makkelijker (aan)voelen.

Op naar de volgende run dan maar weer.

gegevens:

* 15 km
* 16 graden

augustus 15 km – 2016 totaal 2.528 km