Dagelijks archief: april 11, 2017

11.04.2017 – hitland – totaal 21 km

rondje 1: 15 km

Vandaag ga ik eerst een stukje wandelen met woef en daarna ga ik op pad voor mijn rondje. Ik start bij de nieuwe tuintjes en gebruik de warming up om langs de ijsvogeltjes te lopen. Ik stop daar niet maar ik luister goed of ik ze wellicht hoor. Jammer genoeg niet maar wie weet weer een volgende keer. Ik loop daarna over de dijk. Het is best een aardige ochtend hoewel de voorspellingen voor vandaag en gisteren helemaal niet zo goed waren. Ik ga continu lopen en twijfel een beetje wat ik zal doen. Hoe ver ga ik? Ik ben een klein beetje verkouden dus ik wil het niet overdrijven.

klik voor groot

De eerste lap gaat eigenlijk prima. Ik ben tevreden want het loopt allemaal goed. Maar nu de tweede lap natuurlijk nog! Ook dat voelt allemaal goed en omdat ik nog lang niet bij de auto ben, knoop ik er nog ruim een kilometer aan vast. Na ruim 15 km sta ik weer bij de auto.

Vanmiddag aan het einde van de dag nog een rondje met woefje.

gegevens:

* 15 km
* 12 graden

rondje 2: 6 km

Vanmiddag nog een rondje met woefje. Het zonnetje schijnt nog dus dat is wel lekker. Ik ga 1000-tjes lopen en omdat het lekker loopt, loop ik een beetje vlot door en dat gaat prima ook op de lap met tegenwind. Woefje doet het ook prima en hobbelt lekker mee. Op naar de volgende run dan maar weer. Totaal toch lekker 21 km gelopen.

klik voor groot

gegevens:

* 6 km
* 14 graden

april 118 km – 2017 totaal 1.031 km