Dagelijks archief: april 10, 2013

10.04.2013 – hitland – 7 km

**10.04.2013 – hitland – 7 km**

Omdat ik zo langzaam heb gelopen tijdens de Hm uiteindelijk, kan ik nu weer lekker even trainen. Hop hop, voorwaarts voor de volgende run. Afstand uitbreiden en net doen alsof het niet verkeerd ging. Maar ik hoefde mezelf helemaal niet op te peppen want de run werd al een kadootje vandaag. Bij de auto zag ik een boomkruiper die ik daar nog nooit eerder zag en op de heenweg naar het oude deel, hoorde ik al een blauwborstje!! Ze waren dus aangekomen inmiddels! Veel te laat, maar wat een geluk. Ik zag er zelfs eentje fladderen en toen ik terug liep, heb ik eens even goed opgelet in welke rietbossages ze te horen waren. Ik zou vanmiddag dan even terug gaan met de camera, in de hoop de eerste te kunnen vastleggen.

Ook al was het geen lekker weer, ik ben inderdaad terug gegaan in de middag en legde er eentje vast: de eerste oogst van 2013:

Kijk! Daar word ik nou blij van en dan weet ik weer helemaal waarom ik ook alweer wilde lopen. Lekker buiten, lekker in de natuur en genieten van al het moois!

Gegevens:

* totaal 7 km
* 8

april 47 km – 2013 totaal 587 km