Dagelijks archief: februari 2, 2012

02.02.2012 – seahouses/bamburgh beach & road

**02.02.2012 – seahouses/bamburgh beach & road**

Vandaan eens iets anders geprobeerd. Ik wilde vandaag een lange ronde doen, maar wilde ook met de hond een stukje rennen. Dan maar de auto bij het strand geparkeerd, het heen en weertje Seahouses/Bamburgh castle gedaan en een stukje over de weg om haar naar huis te brengen. Meteen een goede oefening om weer 1,5 km over de weg te lopen. Daarna snel de wegschoenen aangetrokken en verder gelopen. Ik kon kiezen uit de volledige ronde naar bamburgh castle of het rondje rond de cottage. Dat laatste zou me al op 20 km brengen, dus dat leek me wel voldoende voor vandaag. Achteraf misschien niet eens erg handig, want de route naar het castle over de weg is wellicht ietsje langer, maar heeft niet die klimmetjes onderweg of althans minder.

Het ging verder voor geen meter. Ik genoot wel van het weer, van de vogels en het zonnetje, maar ik voelde me alsof ik 100 kilo woog en ik kwam nauwelijks vooruit voor mijn gevoel. Achteraf zag ik dat mijn cadans helemaal niet slecht was en ook het tempo niet maar het liep gewoon niet echt lekker. Misschien door allerlei dingen van gisteren die maakten dat ik heel laat ging slapen en vanmorgen had ik ook al anderhalf uur gewandeld wat ik normaal niet doe als ik een langere duurloop wil doen. Jammer maar helaas, volgende keer beter.

Ik genoot in ieder geval van het weer en de combi zo met de hond was prima, want het betekende dat zij ook lekker uitgeweest was en ik niet meteen na de run weer naar het strand hoefde om haar lekker uit te laten nog. Vanavond een uurtje zwemmen en oefeningen doen en de beweging zit er weer op voor vandaag.

Gegevens:

* totaal 20 km
* temp 3 graden

rondje in google earth openen

februari 20 km – 2012 totaal 220 km