23.05.2014 – spott – 7,5 km

**23.05.2014 – spott – 7,5 km**

Vandaag een kort rondje om nog even los te lopen. Het liep wel lekker eigenlijk en ik heb alleen bij het klimmen even RWR gedaan. Ongelooflijk dat je zo snel alles kwijt raakt met even tutten op een klimmetje. En dat loop je dan maar matig weer goed in de laatste kilometer. Ik was dan weliswaar 25 seconden per kilometer sneller dan gisteren, maar eerlijk gezegd kan me dat toch weinig boeien. Ben niet zo geschikt als ‘competitief beest’ vrees ik. Maar het rondje ging wel OK. Overigens schrok ik me rot toen ik zag dat ik hier vorig jaar 30 sec/km sneller over deed (op 4 km dus niet met de klim en de volle 6 km) maar goed, toen liep ik niet twee dagen voor de marathon dus maar eens kijken later in de weken dat ik hier nog ben of ik dat nog haal dit jaar! Eerst op naar de run zondag!

klik voor groot


Gegevens:

* 7,5 km
* 10 graden

mei 131 km – 2014 totaal 1.107 km