22.05.2014 – spott – 7,5 km

22.05.2014 – spott -7,5 km

Vanmorgen met de boot aangekomen in de UK. Redelijk geslapen dus dat was geen probleem. Woef deed het gelukkig ook prima Eerst even ontbijten, en daarna shoppen. Tesco, hondenspullen en tot slot even naar een renwinkel waar ik een waterbelt had laten klaar leggen. Nou dat was niks, maar verder kijkend vond ik leuke kleding. Ik koop eigenlijk niet veel kleding maar in de UK is het allemaal veel goedkoper dan in Nederland dus toch maar even wat gepast. Leuke dingen gevonden! Daarna hebben we wat gegeten en zijn we eindelijk richting de cottage gegaan. Om 21 uur kwamen we aan, en heb ik meteen de dakkoffer open gerukt om mijn renspullen en schoenen te pakken. Binnen 10 minuten was ik op weg voor een kort rondje met woef want dat had ze wel verdiend na 31 uur als kistkalfje in de auto! Net voor het donker waren we weer thuis. Moet wel weer even wennen aan de geur hier en ook aan de heuveltjes maar het was prima te doen eigenlijk. Op naar de volgende ronde!

klik voor groot

Gegevens:

* 7,5 km
* 10 graden

mei 124 km – 2014 totaal 1.100 km