17.05.2014 – assignment 23: 7 miles – roeibaan – totaal 13,5 km

**17.05.2014 – assignment 23: 7 miles – roeibaan – totaal 13,5 km **

Vandaag weer een duurloop op het programma. Ik koos ervoor om het afwisselend op RWR te doen met een ratio van 2/30 op M tempo afgewisseld met een MAF zone kilometer of korter als de walk alert zou gaan. De RWR segmenten waren blijkbaar wat sneller want gemiddeld liep ik op het hele stuk een gemiddelde pace sneller dan de geplande M pace. Dat verrast me, ik snap eigenlijk niet hoe dat nou kan. Gemiddeld had ik een hartslag van 139 met een maximale hartslag van 149 (hetgeen natuurlijk op de run segmentjes van de RWR delen werd behaald). Ik snap er niets van. Raadselachtig rondje, zeker omdat het warm was en ik ook nog – als test – met mijn volle rugzak liep (ondanks de warmte). Ben benieuwd waar deze trainingen me nog gaan brengen. Voorlopig deze week alleen nog even rustig aan, nog een weekje te gaan en dan is de loop alweer. Op naar de volgende run dan maar.

klik voor groot

Gegevens:

* 13,5 km
* 20 graden

mei 108 km – 2014 totaal 1.084 km