29.12.2010 – barcaldine

29.12.2010 – barcaldine

Vandaag weer een ander rondje geprobeerd. Bij het maken van de foto’s voor het rondje van eergisteren kwam ik erachter dat er een fietspad liep vanaf het sealife centre ‘ergens heen’. De auto dus maar bij het sealife centre geparkeerd en op pad gegaan. Op het fietspad bordje zag ik dat het 3 mile zou zijn naar een een of ander dorpje. Dat zou voor een kort rondje dan wel genoeg zijn en eventueel zou ik nog een stukje door kunnen lopen ergens halverwege. Het eerste stuk was saai maar op zich wel interessant. Het voerde ook langs een rare camping (leeg natuurlijk) die ommuurd was. Heel creepy. Waarom ga je nou ergens zitten met muren eromheen? Vreemd genoeg hing er ook een soort damp, net als in een film.

Maar na een kilometer of 4 kwam ik ineens bij een parkeerplaats met allerlei wandelingen het bos in. Geweldig mooi. Uiteindelijk koos ik voor een stukje van een mountainbike route die totaal 8 of 12 mile lang zou zijn. Helaas ging dat hele eerste stuk steil omhoog en had ik het op een gegeven moment wel gezien. Ik moest immers ook nog helemaal terug naar de auto en vandaag wilde ik eigenlijk eens een kleiner rondje hardlopen. Uiteindelijk dus toch weer 11,50 km gedaan vandaag. Maar die routes door het bos daar ruiken naar meer dus wie weet….. Helaas kan ik hier nog maar twee keer rennen. Dat wordt dus nog even puzzelen wat ik ga lopen de komende keren. Totaal liep ik hier al meer dan 75 km!

Gegevens:

* totale afstand 11,50 km
* temp 8 C
* gem BPM 132

barcaldine forrest

barcaldine forrest

rondje in google earth openen

december 131 km – 2010 totaal 1.574 km