15.04.2014 – rottemeren roeibaan – 10,5 km

**15.04.2014 – rottemeren roeibaan – 10,5 km**

Vandaag weer een rondje bij de roeibaan. Grappig genoeg wilde ik nu starten vanaf de banen zelf en reed ik eerst verkeerd. Daarbij kwam ik ineens in een onbekend gebied en dat ziet er eigenlijk goed uit om te lopen! Rustig en met goede paden ook voor de hond dus dat ga ik even uitzoeken. Weer wat geleerd! Vandaag wilde ik vooral even met de nieuwe hartslagmeter rommelen en testen. Dus liep ik wat tempo rondjes en een langere ronde tussendoor. De training was dus heel snel voorbij!

Eerst maar eens even warmlopen en daarna de eerste kilometer. De hartslagmeter deed het niet foutloos. In de derde lap heb ik de band omgedraaid maar dat kan blijkbaar niet. Ik had enkele blank readings, en ik weet dus niet precies of dit als een zero value wordt meegeteld in het gemiddelde of niet. Dat moet ik eens bekijken maar ik heb na de run de hartslagmeter om dezelfde pols gedaan als het horloge en dat lijkt beter te gaan. Bij de volgende training ga ik dat proberen. Ik vond het in ieder geval een verademing om zonder borstband te lopen dus ik ben benieuwd naar de volgende test. Ik zal ook een keer een run doen met twee gelijktijdige readings van een borstband via het ene horloge en van de Mio via mijn andere horloge. Ben benieuwd of er verschillen te zien zijn. Dat zal ik dan verwerken tot een uitgebreidere – voorlopige – review.

Gegevens:

* 10.5 km
* 9 graden – winderig

april 101 km – 2014 totaal 820 km