08.04.2014 – hitland – 9 km

**08.04.2014 – hitland – 9 km**

Vandaag was het niet echt lekker weer en het is ineens ook koud geworden. Toen ik was gestart, wenste ik even dat ik lekker mijn winter tight had aangetrokken want met de regen en harde wind, voelde het allemaal heel frisjes. Maar goed, dan maar een beetje doorrennen dan zou ik vanzelf wel warm worden! Eerst dus even ‘warm lopen’. Dat mislukte een beetje want ik vond het echt fris. Ik had zelfs mijn handschoenen aan in het begin en mijn buff om mijn nek vanwege de wind. Die handschoenen gingen uit maar de buff is lekker om gebleven.

Ik had besloten om wat tempo blokken te doen. Ik heb het idee dat dat wel zinvol is eigenlijk en de 1600tjes van het weekend zijn pas weer volgende week. Bovendien is dat weer een heel ander soort training. Eigenlijk ging het me wel makkelijk af en ik kreeg het er lekker warm van.

Ik deed wat blokken en wist het daarna even niet meer. Piramide op de terugweg? Ik besloot voor de grap even 200tjes te doen. Just for fun. Ging hartstikke snel. Eitje op die korte afstand natuurlijk. Helaas mislukte mijn sukkelrondje daarna omdat iemand vroeg of ik een boxer gezien had die kwijt was. Ik zette de Garmin even uit en daarna snapte Garmina niet meer wat ik aan het doen was en kreeg ik rare gegevens. De cadans was blijkbaar redelijk goed zonder metronoom.

Het was vandaag een beetje kort omdat ik niet precies wist wat ik wilde doen. Maar toch al met al een goede tempotraining. Toen ik in de auto zat, scheurde de hemel open dus het was eigenlijk wel prima zo. Op naar de volgende training.

Gegevens:

* 9,5 km
* 8 graden – regen

april 64 km – 2014 totaal 793 km