31.03.2014 – hitland – 8 km

**31.03.2014 – hitland – 8 km**

Vandaag alleen een kort rondje. Na de 44 km van eergisteren niet onverstandig en bovendien wil ik eigenlijk morgen en overmorgen lekker op mijn gemakje wat dwalen met woef. Vandaag dus even kort maar krachtig. Het maandtotaal komt met dit loopje op 285. Niet eens slecht. Totaal geen doel overigens maar ik vond het best veel toen ik het zag. Het was prachtig weer dus dat kwam goed uit. Alles voelde goed, had nergens last van dus dat is weer een opsteker. Vreemd, want het voelt nog steeds een beetje als ‘too good to be true’. Vanavond even naar het karretje kijken voor woef. Ben benieuwd of het wat is, dan kunnen we over 4 weken een echte leuke duurloop doen! Nooit aan gedacht zoiets maar op die manier kunnen we gewoon voor 40 km en langere rondes op pad waarbij ze alleen in het begin even achter de fiets zal zitten en de rest lekker mee zal kunnen lopen. Ideaal.

Maar vandaag natuurlijk gewoon een ommetje met waf. Onderweg luisterend naar de vogels en het lijkt erop dat er alweer wat mee blauwborstjes zijn dan gisteren. Leuk dus! ook volop grutto’s maar verder nog weinig bijzondere dingen gespot. De ooievaars broeden en zaten laag in hun nest op de paal dus die kon ik niet even snel kieken toen ik er langs liep. Nog geen jonge eendjes maar dat komt ook nog wel want er wordt volop gebroed. Dat wordt dus straks weer genieten!

klik voor groot

Op naar de volgende run

Gegevens:

* afstand: 8 km
* temp 14 – zonnig

maart 285 km – 2014 totaal 729 km