27.03.2014 – hitland – 10 km

**27.03.2014 – hitland – 10 km**

Kort rondje door Hitland en weer wat experimentjes gedaan met snelheid, cadans en RWR ratio. Deze keer de metronoom op 172 en 173 en dat voelde beter (minder opgesloten op de vierkante centimeter). Afstand had wel langer gemogen van mij maar met de lange duurloop van overmorgen dan maar even niet. Ik vind het nog steeds lastig te bepalen hoeveel er nu wel en niet kan. Maar eind mei weet ik meer denk ik. Dan zit het schema er voor deze ronde alweer op. Het experimenteren en trainen van verschillende elementen tussendoor bevalt me eigenlijk wel. Op naar de volgende run. Ik zag trouwens onderweg het eerste blauwborstje dus dat was het cadeau van de run deze keer. Helemaal gaaf, nu beter opletten in het vervolg en kijken of ik er eentje kan vastleggen.

Gegevens:

* afstand: 10 km
* temp 16 – zonnig

maart 233 km – 2014 totaal 677 km