21.12.2010 – north connel

21.12.2010 – north connel

Vandaag het tweede rondje gelopen. Weer langs het meer maar deze keer gestart vanaf het kerkje (met de auto heengereden). Het leek me leuk om nu eens een stukje verder langs het meer uit te komen. Dat lukte ook prima, alleen was ik even vergeten dat de weg daar behoorlijk op en neer liep met een steile helling ergens halverwege. Maar de training in het Sauerland wierp zijn vruchten af, want ik kon er redelijk tegenaan hobbelen. Zief moest weer aan de riem mee, en dus heb ik haar halverwege even losgelaten om te kunnen plassen. Ik vind dat zelf niet zo fijn om te stoppen, maar zo die hele afstand aan de riem is ook niet leuk voor haar.

Vanmiddag ben ik daarom op pad gegaan met de auto om de Glen te gaan bekijken. Dat is te doen met de Yaktrax om mijn schoenen want er ligt een goede sneeuwlaag in het midden van de weg, en daar kan ik dus met mijn spikes prima lopen. Zief kan daar los, dus dat wordt feest! De eerst volgende run wordt dus door de Glen, alleen niet van begin tot eind, maar een achtje vanaf het midden. Ben benieuwd of ik ergens een GPS signaal kan oppikken voor de Garmin, anders heb ik geen route om op te nemen in het bericht. Ik maakte wel vandaag vast wat foto’s van de route, zodat ik die erbij kan doen.
Toen ik vandaag terugkwam moest ik weer de hond wassen, want ze had weer overal pekel en rommel op haar vacht en dat is niet echt lekker en ook niet goed om op te likken. Maar ze raakt er al aan gewend denk ik. Eerst rennen en dan onder de douche!

Het was vandaag weer een stralend mooie dag met zon en een strak blauwe lucht. Echt geweldig. Totaal geen wind dus ook niet super koud. Ben benieuwd naar de komende dagen maar voor nu is het dubbel genieten van alles om me heen.

Gegevens:

* totale afstand 10,54 km
* temp -2 C
* gem BPM 142

klik voor groot


rondje in google earth openen

december 77 km – 2010 totaal 1.519 km