11.12.2013 – hitland – 7 km

**11.12.2013 – hitland – 7 km**

Vandaag op de valreep een kort rondje voordat het donker wordt. Vandaag ging alles mis, dus ik ben moe en gehaast. Maar omdat woef toch uit moet en ook even lekker alles moet kunnen doen buiten in verband met ons vertrek, toch maar snel even omgekleed en op weg. Ik had het al verwacht, maar de mist trekt snel binnen en als we omkeren zie ik geen hand voor ogen. Voor het eerst sinds eeuwen loop ik te piepen en te hijgen als een postpaard. Mijn longen houden dus echt niet van dit weer. Ik doe RWR en sla in verband met de tijd af en toe een walk segment over. Zo hobbelen we een rondje en zijn net als het te donker wordt, weer bij de auto. Dit was het laatste rondje hier op Hitland voor dit jaar. Op naar Schotland. Ik ben erg benieuwd wat het weer gaat doen en hoe het zal zijn. Als ik terug kom, dan zit als het goed is de eerste ultra er op en hebben we weer veel nieuwe avonturen beleefd.

Gegevens:

* afstand: 7 km
* temp 1

december 64 km – 2013 totaal 1.907 km