04.12.2013 – hitland – 8,4 km

**04.12.2013 – hitland – 8,4 km**

Vandaag weer hetzelfde rondje op het programma maar ik besluit om een andere route te kiezen. Tot mijn verrassing kom ik iemand tegen met twee gladhaar Vizsla’s. Even snel poseren dan maar!

klik voor groot

Daarna dan toch echt op weg. Onderweg geen tijd voor een kiekje want ik word geacht een draafrondje te doen. Ook best, dan maar geen ‘pauze’ bovendien is het toch grijs en donker weer. Ik probeer weer de ademhaling op de cadans mee te krijgen op een ritme van 3/2 en dat lukt me aardig. Ik weet nog steeds niet echt wat ik ervan moet vinden. Vooral op de lange duurloop met een rustig tempo lijkt het prettig. Op sneller tempo voelt het niet echt lekker maar misschien moet ik iets aan de cadans veranderen. Even bekijken dan maar. Morgen een temporondje, dus dan moet ik helemaal maar eens kijken hoe het voelt.

Al snel waren we alweer klaar met het rondje. De bladeren zijn soms best glad nu ze zo nat zijn en zeker met mijn afgesleten zolen is het toch oppassen!

klik voor groot

Gegevens:

* afstand: 8,5 km
* temp 9

december 27 km – 2013 totaal 1.870 km