18.10.2013 – hitland – 10 km

**18.10.2013 – hitland – 10 km**

Vandaag weer een rondje gelopen samen met woef. Ze doet het prima en lijkt nergens meer last van te hebben. Dat is dus goed nieuws. Morgen nog even goed kijken voor de zekerheid maar het ziet er goed uit. Ben benieuwd of de Glucosamine/Chondroitine voor haar ook iets gaat doen (als onderhoud). Madam is natuurlijk ook niet meer piepjong en moet nog even voort. Ook ik ben maar aan de gluco/chondro gegaan met mijn rare gewrichten. Je weet maar nooit.

Maar zij liep goed en bij mij ging het ook wel goed eigenlijk. Ik startte op een andere plek vandaag en voordat ik het wist, had ik alweer 3 km gelopen terwijl ik nog niet eens in het oude deel was aangekomen. grappig, dat dat meteen anders voelt en loopt. Ik heb afwisselend getraind. Tweemaal een 3000 mtr op wisselend tempo, daarna zonetraining in 300-tjes en tot slot wat snelle strides. Zo liepen we lekker een ronde zonder problemen en op een lekker tempo.

Zo ver is het nog niet. Morgen ga ik naar Valkenswaard om te kijken naar een rugzak voor de lange winterlopen. Ik ben erg benieuwd. Zal toch even moeten passen vanwege de pacemakerdraden en mijn voorgevel. Ik hoop dat ik iets kan vinden, ik vind de Vaporshape van Nathan er goed uitzien maar of het past, is een tweede. Even afwachten. Ook staat hier een doos nieuwe schoenen voor de langere lopen. ‘Time to fly’ staat erop. Dat zal mij benieuwen maar ze zijn eigenlijk bedoeld om mijn rug wat te ontzien. Geen idee, ik ga het allemaal ontdekken.

Gegevens:

* totaal: 10 km
* temp: 13 graden
* HR niet gemeten

oktober 83 km – 2013 totaal 1.587 km