16.10.2013 – hitland – 7 km

**16.10.2013 – hitland – 7 km**

Vandaag een rustig rondje en gelukkig weer met woefje. Zij loopt inmiddels prima dus dat is achter de rug. Na de voortijdige beëindiging van de training afgelopen maandag dus voor het eerst nu weer een training. Vanmiddag was ik bij de sportfysio om wat functietesten te laten doen. Dat gaat immers een beetje moeilijk bij jezelf. Hij snapte het niet helemaal. Er lijkt in ieder geval niets aan de hand met de knie zelf. Dat zou ook wel vreemd zijn, want ik heb niets gezien van zwelling, roodheid, of warmte. Vervelend allemaal, zeker omdat die linkerkant niet echt wil meewerken. Maar goed… komende week eens wegblijven bij een stoel en kijken hoe dat verder gaat lopen.

In ieder geval is dit rondje zeer hoopgevend. Ik heb lekker gelopen, nergens op gelet (althans geprobeerd) en gewoon gelopen en van woef genoten.
Op naar de volgende training dan maar.

Gegevens:

* totaal: 7,3 km
* temp: 11 graden – lichte regen
* HR niet gemeten

oktober 73 km – 2013 totaal 1.577 km