14.10.2013 – assignment 17: 30 km – totaal 22 km

**14.10.2013 – assignment 17: 30 km – totaal 22 km**

Vandaag was het de bedoeling om een training te doen van 30 km. Opgedeeld in 3 rondjes van 10,5 km en dan ook qua opbouw in blokken verdelen, deels rustig (endurance opbouw), deels wat sneller. Helaas kon woef nog niet mee, en aangezien het gisteren keihard stormde en regende en er bovendien ook onweer was, was de training ook nog een dag uitgesteld, zodat ik alleen zou lopen met eigen water voor onderweg etc. Zo gezegd zo gedaan. Ik had er eigenlijk wel zin in en vol goede moed ging ik op pad met mijn luisterboek op. Het was best fris, dus ik had mijn buff lekker om mijn nek tegen de wind en ik startte met mijn handschoentjes aan, die overigens al snel in de zak van mijn dunne jackje verdwenen.

De eerste ronde ging prima, en ook op mooi tempo. Ik besloot dus een iets sneller rondje te doen, een langzame en weer een iets sneller rondje als afsluiting. Maar op 17 km ging het mis. AU! Wat was ik blij dat ik gekozen had voor 3 rondjes en niet voor een lange ronde van 30 km. Op deze manier zou ik toch nog redelijk makkelijk weer bij de auto kunnen komen en dat deed ik dus. Met een heel klein soort dribbelpasje, want dat ging nog net en voelde ongeveer hetzelfde als wandelen. Balen dit. Want wat er nou gebeurde? Nou ja, even kijken maar wat er gebeurt. Die hele linkerkant is natuurlijk een drama dus de balans is snel verdwenen helaas.

In ieder geval heb ik dus op zich prima gelopen, want het lopen ging heel fijn en ik had werkelijk geen enkel probleem met tempo of iets anders. Dit is dus wel erg vervelend allemaal. Afwachten maar.

Gegevens:

* totaal: 22 km
* temp: 12 graden
* HR niet gemeten

oktober 66 km – 2013 totaal 1.570 km