27.02.2013 – hitland – 10 km

**27.02.2013 – hitland – 10 km**

Vandaag weer een koude maar droge dag. Maandag lag er nog sneeuw en liep ik gewoon even een lekker rustig rondje over het ruiterpad en genoot ik van alle vogels. Vandaag dan weer een iets serieuzer rondje met cadans training op de eerste helft en acceleration gliders op de tweede helft. Dat was wel grappig om te doen en de tijd ging snel voorbij natuurlijk. Op de terugweg liep ik acceleration gliders dus rustig aan tussendoor en dan iedere keer even versnellen, vasthouden en weer afzakken. Ik gebruikte daar gewoon de RWR alert voor, dus een stuk rustig lopen en daarna 20″ versnellen.

Nu even rustig aan, komend weekend weer een vrij zware van 12×800 maar daar heb ik wel zin in. Is een prima mentale boost als die training goed gaat. Of ik vrijdag ga lopen en zondag de training doe of 1 extra rustdag neem en dan zaterdag de interval training doe, moet ik nog even bekijken.

Gegevens:

* totaal 10 km
* temp 1
* HR niet gemeten

feb 188 km – 2013 totaal 374 km