25.02.2013 – hitland – 7,5 km

**25.02.2013 – hitland – 7,5 km**

Na de lange ronde van eergisteren vandaag lekker los gehobbeld. Er lag aardig wat sneeuw in het gebied en ik kan met woef alleen over niet gestrooide paden lopen. Ik had gisteren dus al bedacht dat ik het ruiterpad wel zou nemen en richting de ooievaar paal zou lopen over het gras. Dat ging prima en qua afstand was het ook wel aardig. Jammer genoeg had ik geen fototoestel bij me, want tot mijn verrassing stonden beide ooievaars op het nest. Een prachtig gezicht natuurlijk en ik liep er gewoon onderdoor. Genieten dus weer en een beetje lente gevoel ondanks de sneeuw en het frisse windje (dat gelukkig heel wat minder was dan zaterdag tijdens de duurloop). Vandaag dus niets specifieks getraind, alleen een herstel loopje maar ik heb gelukkig totaal nergens last van. Op naar de volgende trainingen dan maar. Komend weekend een 12×800 op het programma en ik ben erg benieuwd. Ga maar vast visualiseren. Voor het eerst in Nederland en dat zal vast anders lopen dan in de UK.

Gegevens:

* totaal 7,5 km
* temp 1
* HR niet gemeten

feb 178 km – 2013 totaal 363 km