16.12.2012 – assignment 13: very slow 21 km – sparkmarathon – DNS – totaal 0 km

**16.12.2012 – assignment 13: very slow 21 km – sparkmarathon – DNS – totaal 0 km**

Een hele lange titel om aan te geven dat dit weekend niet gelopen is. Voor het eerst in alle jaren dat ik loop zal ik een training niet volbrengen. Sterker nog: ik had een startbewijs om deze 21 km te lopen in de Spark marathon in Spijkenisse, maar dat gaat dus niet door.

Ik was/ben verkouden, kreeg daarna keelpijn maar hoest nu ook nog eens erbij. En juist dat laatste is de reden om niet te gaan. Beetje verkouden en een beetje keelpijn kan geen kwaad. Sterker nog, met een verkoudheid is het vaak best lekker lopen, omdat het de neus weer vrijmaakt. Maar toen ik mezelf ineens hoorde, wist ik dat het onverstandig was. Natuurlijk ga je dan direct weer denken ‘ach was maar 1 hoestje’ maar toch maar niet. Vandaag wordt dus een bankhangen dagje. Wie weet kan ik dan morgen een heel rustig rondje hobbelen.

Vanmiddag zal ik een artikel opnemen wanneer je nu wel en niet kunt lopen als je ziek/verkouden bent. Het is een ‘fine line’ maar wel eentje om aan te houden!

Het is niet anders, jammer maar helaas.

2 gedachten over “16.12.2012 – assignment 13: very slow 21 km – sparkmarathon – DNS – totaal 0 km

Reacties plaatsen niet mogelijk.