27.06.2012 – tussen training 12 – 7 km DL – totaal 8,5 km

**27.06.2012 – tussen training 12 – 7 km DL – totaal 8,5 km**

Soort herstelrondje na het drukke en vermoeiende weekend. Ik wilde gisteren al lopen maar toen had ik zoveel maagpijn ineens, dat ik natuurlijk niet ben gaan lopen. Vandaag dus even rustig aan een lekker stukje gelopen. Niet te ver want het was vrij warm en Ztje is geen warm weer hond. Ik miste enorm mijn cool cap, want die is retour naar de fabrikant en een andere is onderweg. Het zijn fijne dingen dus ik hoop dat ik snel de nieuwe heb.

Vandaag liep ik voor het eerst met het Nathan race vest met een Hydrapak zak van 1L erin. Die past precies en is een uitstekende zak omdat de slang eraf kan, en de zak goed gereinigd kan worden. Echt een vondst. Het was niet erg warm op mijn rug, zelfs niet met dit weer en ik heb iedere kilometer wat gedronken zonder ook maar even vaart te hoeven minderen. Heerlijk en de hele zak was op, hoewel ik die niet helemaal gevuld had voor deze eerste keer. Normaal drink ik helemaal niet onderweg, maar met deze warmte en omdat ik het wilde uitproberen was het eigenlijk heerlijk. Er zit zelfs een magneetsluiting op de slang, dus dat probleem is ook opgelost. Even slang pakken, erin bijten en lebberen maar. Review volgt later.

Verder ging de run prima. Ik kwam een beetje moeilijk op gang maar na een paar kilometer ging het lekker en had ik veel langer kunnen lopen. Maar ik wilde het niet te gek maken voor mijn zielige runningmate die met haar tong op de grond meeliep. Morgen weer een rondje en dan lekker intervallen.

Gegevens:

* totaal 8,5
* temp 20
* HR 137 gemiddeld
* cadans veel te laag rond 164

juni 130 km – 2012 totaal 1.144 km