28.02.2010 – zwanenwatertje, callantsoog

28.02.2010 – zwanenwatertje, callantsoog

Omdat ik met mijn tante naar het ziekenhuis moest, was ik ineens in de kop van Noord Holland. Dat gaf me een kans om een rondje te doen op Callantsoog. Ik had van te voren een beetje gekeken waar je zou kunnen lopen, en het natuurgebied bij het zwanenwater, leek me wel leuk om te proberen. Er zou een route uitgezet zijn, dus dat kon haast niet missen. helaas was het absoluut snertweer, en stormde en goot het werkelijk van de regen. Maar ja, ik laat me niet makkelijk van een plannetje afhouden, en ben dus gewoon gestart. Uiteindelijk de lange en korte route aan elkaar geplakt en zo toch een aardig rondje gelopen. Was mooi maar door het weer, heb ik er niets van gezien eigenlijk.

Gegevens:

* totale afstand 8,19 km
* temp 5,3 C

rondje in google earth openen