25.03.2018 – hulshorst – 14 km

Vandaag ga ik lekker een stukje lopen met woefje. Ik geloof dat S. nog wat wil slapen dus heb ik wel even tijd om op pad te gaan. Ik hobbel eerst mijn normale rondje rond de Steigerberg maar wil eigenlijk geen tweede rondje daar doen. Ik steek dus het spoor en de snelweg over en loop door het Willemsbos. Dat loopt heerlijk en het is super rustig overal.

klik voor groot


Ik slinger wat en denk uiteindelijk te weten waar ik ga uitkomen. Dat klopt niet, want ineens lopen we parallel aan het fietspad. Dat is een mooi pad waar je ook goed op kunt lopen. Het is ook wel fraai eigenlijk dus ik ben wel tevreden over mijn loopje zo. Aan het einde kom ik weer op het fietspad uit dat terug richting Nunspeet zou gaan.

klik voor groot

Omdat ik weet dat het via het fietspad toch echt ruim 3 kilometer is, ga ik maar niet dwalen de andere kant op via het Willemsbos terug maar loop gewoon over het fietspad terug. Woef loopt aan de riem maar vindt dat ook best. Stiekem loopt ze gewoon off road terwijl ik even door kan lopen over het verharde fietspad. Ik kom verder niemand tegen en voordat ik het weet sta ik alweer bij de zandverstuiving. Daar loop ik deze keer niet meer heen, ik ga rechtstreeks terug naar huis nu. Ik ben benieuwd of S. al wakker is (ja: hij was zelfs al bezig de kast bezig).

Na ruim 14 km staan we weer voor de deur en dat brengt het maandtotaal al op 200 kilometer. Dinsdag ga ik een stuk fietsen vanaf Amersfoort en ik weet niet of er morgen iets van lopen komt omdat ik dan naar de trimster moet met woefje. We zullen zien. In de middag zitten we zelfs even buiten en woefje ook. Prima weertje zo!

klik voor groot

gegevens:

* 14 km
* 2 graden

maart 200 km – 2018 totaal 562 km