24.03.2018 – hulshorst – 10,5 km

Gisteren heb ik niet gelopen. We hebben allerlei klussen gedaan en ook voor het eerst het zeil van het zwembad gehaald. Daarna zijn we daar druk mee geweest en voordat ik het wist was de dag voorbij en was ik trouwens ook veel te moe om nog te gaan lopen. Vandaag ga ik in de ochtend even op pad voor een rondje met woefje. Ik loop simpelweg tweemaal het rondje rond de Steigerberg. Lekker makkelijk, prima te lopen en niet nadenken waar ik eigenlijk heen zou moeten. Het enige probleem is dat ik na 200 meter iemand tegen kom waar ik bijna een uur mee sta te praten. Gelukkig ben ik nog niet warm en koel ik dus niet af. De honden spelen rustig met elkaar en af en toe rent woef druk heen en weer. Ze is al moe voordat we begonnen zijn.

klik voor groot

Echt opwekkend is het gesprek met de goede man niet. We praten over het geluid en over de omgeving. Ik heb genoeg om over na te denken als ik eindelijk weer op pad ga Ik stuur maar snel een SMS naar S. om te zeggen dat ik eindelijk op pad ga. Anders denkt hij dat ik al een uur aan het lopen ben. Gelukkig staat hij nog bij de zaagafdeling van de bouwmarkt te wachten en kom ik uiteindelijk na mijn 10 km rondje nog eerder thuis dan hij. Nu gauw klussen.

gegevens:

* 10,5 km
* 5 graden

maart 186 km – 2018 totaal 552 km