18.03.2018 – veluwe – 6 km

Gisteren hebben we niet meer veel gedaan vanwege het rare weer maar vandaag gaan we echt even wat dingen afmaken zoals de Hedera schermen in de tuin. Ik ga dus meteen met woefje op pad maar kies voor een heel kort rondje. Even naar de Steigerberg en daarna parallel aan het fietspad naar de begraafplaats. Daar maak ik een lusje door het bos en loop via het fietspad weer terug. Snel en kort en na een kleine 6 km staan we weer voor de deur.

Als warming up voerde ik de vogels en de eekhoorns in de tuin. Dat kostte me maar liefst 12 minuten en daarmee had ik al de eerste 500 meter te pakken ook toen ik eenmaal het hek uit was. Omdat het zo ijzig koud was door de harde wind, hobbelde ik met mijn emmertjes en bakjes door de tuin en woef vond dat helemaal leuk natuurlijk :-)

Zo kwam het dus ook dat we meteen na het hek vast konden beginnen met het loopje en weer snel terug waren! Op naar een langere loop maar weer. Nu eerst aan de slag.

klik voor groot

gegevens:

* 6 km
* -3 graden

maart 140 km – 2018 totaal 504 km