10.01.2018 – hitland – 7 km

Vandaag ga ik rond 8.30 op pad voor een rondje. Eindelijk dan! We zijn afgelopen vrijdag thuis gekomen uit Schotland en daarna meteen aan de slag gegaan met inpakken en opruimen. Maar nu moet het toch lukken om even snel een rondje te lopen met woefje!

Ik ga rustig van start na een korte warming up maar daarna blijf ik gewoon doorlopen. Ik wil eigenlijk een beetje opschieten en niet al te lang buiten zijn. Mijn tijd komt nog wel! Het lopen gaat verder wel goed en woefje vindt het gelukkig ook allemaal prima.

Vreemd idee dat dit een van de laatste rondjes hier op Hitland zal zijn. Ik loop vandaag niet eens langs de koetjes en misschien zie ik die wel helemaal niet meer. Dit jaar zijn ze overigens minder leuk dan vorig jaar. Geen idee hoe dat komt. Misschien doordat het er 3 waren vorig jaar.

In het parkje bij het huis maak ik nog een kiekje van woefje die geduldig wacht. Nu eerst weer gauw inpakken dan maar. Over 5 dagen is het zo ver.

klik voor groot

gegevens:

* 7 km
* 7 graden

januari 17 km – 2018 totaal 17 km