09.09.2017 – fulletby – 11 km

Gisteren heb ik niet gelopen na de fietstocht van de 6e en de 7e. De fietstocht was erg leuk maar zo komt er geen zak van lopen eigenlijk. S. wil deze trip ook niet mee dus vertrek ik steeds vanaf de cottage in plaats van ergens heen te rijden om een stuk te gaan lopen met woefje. Op zich ook best maar niet ideaal. Dat deed ik drie jaar geleden wel anders! Vorig jaar en het jaar daarvoor reed S. vaak mee en hebben we hele stukken ontdekt hier en dat was leuk. Ook tijdens het fietsen nu, ontdekten we stukken waar we eerder gelopen hadden tijdens onze ontdekkingstochten. Maar waarom het dit jaar nu zo loopt, weet ik eigenlijk niet. Niet echt leuk eigenlijk.

Maar goed, vandaag vertrek ik dus weer voor een rondje. Ik loop weer hetzelfde rondje naar Belchford door de weilanden, een stukje over de weg en dan weer terug via de Viking way. Gelukkig is het wel erg mooi.

klik voor groot

Op het stukje terug maakt woefje nog kennis met een schaapje en hobbel ik weer rustig naar boven richting het dorp.

klik voor groot


Ik klooi weer met het hek bij de schapenweide dat met een touwtje vast zit en aan de andere kant van het veld staat S. die me aan heeft zien komen. Hij heeft geen fiets bij zich en gaat dus niet mee voor het laatste stukje waar ik het lusje over de farm ga maken. Hij loopt weer terug naar de cottage en woefje is even van slag omdat ze niet begrijpt waarom hij ineens verdwenen is.

klik voor groot


Na ruim 11 km staan we weer bij het huisje. Morgen maar weer eens kijken.

gegevens:

* 11 km
* 15 graden

september 57 km – 2017 totaal 2.081 km