05.09.2017 – fulletby – 12,5 km

Vandaag vertrek ik weer voor mijn eerste rondje met woefje. Het gaat vast regenen maar als ik vertrek is het nog lekker droog. De temperatuur is goed dus wafje krijgt – na het gedoe van gisteren – geen cloudchaser aan. Ik zette een rondje uit deels over de Viking Way en deels over de weg. Ik ben benieuwd hoe dat gaat lopen allemaal. Als ik wil vertrekken, blijkt de telefoon leeg te zijn en moet ik wachten omdat mijn kaart daar ook op staat. Maar na een half uurtje zit er genoeg prik in en vertrekken we alsnog.

klik voor groot

Ik loop naar de boerderij waar ik eerder deze week vandaan kwam en neem het pad. Ik zal eerst lekker naar beneden lopen dus dat gaat prima. Door het veld en lekker off road. Helemaal aan het einde van het pad steek ik de weg over richting Low Toyton en ga via het ford even een stukje over de weg.

klik voor groot

Woefje neemt even een slokje uit het Ford en daarna gaan we weer verder. Inmiddels gaat het regenen. Niet een miezertje maar gewoon een keiharde bui. Ik ben doornat maar dat is niet zo erg. Ik hobbel over de weg en besluit even door te lopen zodat het laatste stuk ok weer offroad zal zijn. Dat is leuker voor woefje want het stuk over de weg was langer dan ik dacht en zo aan de riem is niet echt leuk denk ik. Maar de afslag het veld in is veel verder weg dan ik denk. Even door hobbelen dan maar en na een poosje sla ik dan uiteindelijk toch af en ga het veld weer in waar ik gisteren ook liep. Dat is mooi daar en we lopen tevreden door de gietregen terug naar het dorpje.

Na bijna 13 km staan we weer voor de deur. Morgen gaan we fietsen!

gegevens:

* 12,5 km
* 15 graden

september 42 km – 2017 totaal 2.066 km