03.09.2017 – fulletby – 11 km

Gisteren zijn we aangekomen in Fulletby. Omdat mijn laptop de geest gegeven had vlak voor de vakantie, zijn we eerst op zoek gegaan naar een nieuwe en die hebben we inmiddels gevonden. Dat betekende dus weer een computer opnieuw installeren maar dat lijkt wonderbaarlijk snel gelukt. Ik had een disk meegenomen met mijn software en alles lijkt het inmiddels te doen. Zelfs de nieuwste sporttracks zit er nu op voor mijn loopjes. Zo heb ik dus weer mooie kaartjes die ik kan gebruiken want op mijn eigen computer werkte het programma al niet meer en kreeg ik geen kaartjes meer te zien.

Vandaag ga ik dus maar lekker lopen meteen als ochtend rondje. Gisteren niet meer van gekomen na aankomst maar nu ga ik gauw op weg. Ik ben niet erg vroeg maar het is tenslotte vakantie en we moeten ook even bijslapen. Wafje gaat mee en heeft wel zin in een rondje geloof ik. De temperatuur is prima. Ik kies voor het bekende rondje offroad naar Belchford en via de Viking Way weer terug en dan nog een extra lusje. Op het eerste offroad stukje komt een mountainbiker me achterop. Ik fantaseer dat hij eigenlijk wel wilde afstappen op de heuvel maar dat nu niet wil/kan omdat ik heb aanmoedigde met ‘come on you can do it’…..

klik voor groot


Als ik aan het einde van het pad ben loop ik een stukje over de weg richting Belchford en daar slaan we weer rechtsaf het andere pad in. Alles is prima beloopbaar gelukkig en het is weer erg mooi daar en heerlijk rustig. Ik kom dus verder niemand meer tegen maar dat is prima. Lekker even lopen en lekker even mijn hoofd leegmaken. Aan het einde van het pad lopen we door een weiland met schapen. Altijd weer een mooi plaatje met de rolling hills als backdrop. Ik sta 5 minuten te klooien met een hekje waar een touw omheen zit maar al snel kunnen we door het hek en weer verder.

klik voor groot

Omdat ik nog niet moe ben, loop ik nog een extra lusje om een boerderij. Dat is erg mooi vanwege de roofvogels die boven mijn hoofd cirkelen. Soms staan hier herten in de schemering maar nu natuuurlijk niet. Aan het einde van het pad loop ik via de boerderij weer terug naar de weg richting het dorpje.

klik voor groot

Als ik naar links ga, staat S. daar te wachten. Hij wist waar ik was en liep ons tegemoet. Altijd leuk natuurlijk! Het is ook heerlijk weer om even buiten te zijn.
Vandaag niet zo ver gelopen maar wel weer een mooi rondje gedaan met woefje. Morgen weer een rondje!

gegevens:

* 11 km
* 17 graden

september 18 km – 2017 totaal 2.043 km