01.09.2017 – hitland – 7,5 km

Vanmiddag vertrekken we naar de UK voor onze vakantie. Ik ga nog even snel met wafje een kort rondje doen zodat woef even lekker heeft kunnen bewegen. Ze moet tenslotte lang in de kennel zitten vannacht en dat is niet echt leuk. Maar er moet nog veel gebeuren vandaag, onder meer de muur bijwerken, inpakken en S. helpen om de boel aan kant te krijgen. Maar het gaat vast lukken. We gaan snel op pad vanaf huis en lopen het bekende rondje. Het is een mooie ochtend en lekker qua temperatuur.

klik voor groot

Woef is helemaal blij en vrolijk dus als ze nog een paar keer goed kan plassen vanmiddag komt dat allemaal goed. Mijn rondje gaat verder prima en na ruim 7 km staan we weer voor de deur. Nu eerst even opschieten en zondag lekker lopen in de UK.

gegevens:

* 7,5 km
* 14 graden

september 7 km – 2017 totaal 2.032 km